Josep Llordés

Qui soc

Hola, soc en

Josep Llordés

Consultor/assessor en màrqueting i publicitat

Durant més de trenta-cinc anys he treballat per a les grans marques.
Ara soc consultor/assessor en màrqueting i publicitat i ajudo a autònoms i petites empreses com la teva.

Encara que aquesta secció porti per títolqui soc”, en realitat m’agradaria més saber sobre tu.

Creus que transmets bé l’essència del teu negoci a través de la teva imatge i la teva comunicació?

Saps que és molt possible que quan els teus potencials clients entrin al teu web no s’hi quedin més de 5 segons?

Tens la sensació que els clients prefereixen a la teva competència?

En algun moment t’ha passat pel cap que la teva marca no és sòlida com la dels altres?

Has pensat que si aconsegueixes posicionar-te correctament, la teva marca guanyarà presència, i faràs que els teus clients et vegin com la millor opció?

La vida

Fer + aprendre + canviar

Una mica de la meva història
(molt resumida)

He dedicat tota la meva vida professional, més  de 35 anys, a la publicitat i la comunicació, amb clients com: BBVA, Danone, Toyota, el Corte Inglés, IKEA…

Al llarg d’aquest anys he guanyat diversos premis al Festival Internacional de la Creativitat “Cannes Lions” i també al “New York Festivals”.

Cap a 2010 la crisi (sí, la del rescat als bancs), va fer que tot fos cada vegada més difícil. Més difícil treballar, més difícil cobrar, més difícil pagar les factures…, i arriba l’estrès, els mals moments, el patiment, el principi de la fi.

Així que abans que el mercat em faci fora del tot decideixo deixar-lo jo 🙂

Desconnecto i faig un reset total. Durant uns anys dedico la meva vida a l’ensenyament, com a professor del màster de Direcció de Cinema Publicitari a l’Escola Universitària d’Arts TAI de Madrid.

Tot i això, de tant en tant segueixo fent alguna cosa per no perdre el costum, vaig seguir dirigint alguns treballs i el 2015 guanyo el tercer premi a la millor pel·lícula de moda al London Fashion Film Festival.

Trobo a faltar el món de la imatge i la comunicació i de nou reset.

Des d’aleshores, dedico l’experiència adquirida al llarg d’aquests anys a treballar en el que més m’agrada, però sense estrès.

Estic reinventant l’ Slow Màrqueting! 🙂

En conclusió: ara faig servir tot allò que he après durant tants anys  per a ajudar autònoms i petites empreses a trobar el seu lloc al mercat i tirar endavant, en aquests temps tan difícils.

I això va bé per a tota mena d’emprenedoria: petita empresa o autònom

Has de començar per plantejar-te perquè mereixes que optin per tu i no pas per la teva competència. Si no saps trobar una diferenciació que aporti un valor afegit, l’hauràs de cercar o, en cas contrari, només podràs ser competitiu en el preu.

I el més important de tot, si saps què aportes al mercat com a element diferencial, sabràs millor a qui li pot encaixar la teva oferta.

caCA