Josep Llordés

Tens dubtes?

FAQs

Aquí et contesto algunes preguntes que potser t'estàs fent. Si tens qualsevol altre dubte
que et rondi pel cap només has de fer clic al botó de sota i enviar-me un email.

Quan contactis amb mi haurem de tenir una reunió en persona (presencial o virtual) perquè pugui conèixer el teu negoci i entendre bé la teva situació.

Posteriorment a aquesta xerrada i, després d’analitzar el teu negoci, et diré sincerament si puc ajudar-te a donar-li una empenta a la teva marca. No et faré perdre el temps!

Si penso que el projecte és factible em prendré uns dies per a investigar, planificar i proposar-te l’estratègia que hem d’aplicar per a posicionar-te millor en el mercat.

Et proposaré una sèrie d’accions per a reafirmar la personalitat de la teva marca i situar-la en una posició d’avantatge enfront de la competència.
Perquè els clients et prefereixin a tu cal tenir una idea clara i aplicar-la amb valentia!

Aquesta és una pregunta que lamentablement no puc respondre sense conèixer les circumstàncies de cada cas.

Has d’entendre que les casuístiques són nombroses. No hi ha dos casos iguals, així com no pot haver-hi dues tarifes iguals.

En qualsevol cas, el que si et puc assegurar, és que si el teu projecte és motivador, ens entendrem segur.

Si necessites una nova web, un nou logotip, un vídeo per XXSS o per promocionar un producte, etc., t’ho puc fer, és clar que sí.
I sempre (i això és el que em sembla diferencial) des d’un criteri professional que farà que tot plegat tingui tot el sentit i reafirmi el teu bon lloc al mercat.

Unes quantes raons a la babalà
Perquè sóc curiós i estic en permanent aprenentatge. Treballo només per tu, vull dir que quan faig un projecte, no en començo cap altre fins que el teu està totalment encaminat. 
Perquè mentre jo faig el que sé fer tu et pots dedicar totalment al teu negoci.

Però el motiu més rellevant és, sens dubte, l’experiència. Durant els anys en els quals he estat treballant per les marques més grans he après moltes coses que ara puc aplicar de forma molt efectiva. I la majoria d’elles només estan basades en el sentit comú.

Habitualment sí. Però si cal algun suport extern tinc un equip de professionals molt ben qualificat.

Per exemple, jo no porto les xarxes socials, aleshores els clients poden optar per portar-les ells (dirigint jo la comunicació, és clar) o subcontractar algú que les porti (també dirigit per mi).

Per entendre’ns, sóc com un arquitecte que primer fa el projecte i després dirigeix l’obra subcontractant al personal necessari! :)

Clar! I tant que sí! Puc col·laborar amb vosaltres en projectes puntuals o ocupar-me d’algun tema específic que preferiu tenir externalitzat.

Bàsicament per dos motius.

El primer és que mai exposo la confidencialitat i privacitat dels meus clients. No faig ressenyes i no utilitzo mai les meves xarxes socials per a parlar de treball.

El segon és de sentit comú. Fàcilment podria convèncer a un amic perquè et digui que sóc molt maco i molt bo en el meu treball, però aquesta és una conclusió a la qual hi has d’arribar tu. 

I tant que pots, sense cap problema. Però el primer contacte prefereixo que sigui a través d’email perquè en escriure ja cal fer una primera reflexió sobre l’objectiu que es vol assolir.

caCA